TEGELS KOPEN Voor een scherpe prijs
TEGELS LEGGEN Tegel + leg-garantie!
= KASSA!! De beste prijs!
 
 

Vraag een offerte aan en ontdek het prijsvoordeel. 100% laagste prijsgarantie!

Tuip

Vloertegels Volendam en Tuip Tegelzetters is een gouden combinatie. Vanaf zijn 15e legde Tom Tuip duizenden badkamers, huiskamers en toiletten. Met die ervaring op zak begon hij enkele jaren geleden als twintiger een showroom in tegels, met name vloertegels.

 

AAA kwaliteit vloertegels

“Tot dan toe had ik altijd tegels gelegd, eerst voor een baas en daarna voor mezelf. Ik merkte dat er best veel 'rommel' in de markt werd verkocht voor vaak hele hoge prijzen. Ook regelden klanten vaak zelf hun vloertegels en moest ik tegels gaan leggen die eigenlijk niet van goede kwaliteit waren."

Tegel showroom in Volendam

Vanuit de showroom in Volendam mocht Tuip al honderden klanten helpen en in Volendam verspreid het woord vanzelf. “De combinatie van vloertegels kopen èn leggen is de kracht, maar klanten zoeken steeds vaker online hun weg. Ik wil ze met deze webshop helpen om de juiste keuze te maken. Op het moment dat klanten besluiten om de vloertegels ook te leggen en te kopen, kan bijna niemand tegen onze prijzen op.”

Zingende tegelzetter

Naast zijn dagelijkse werk is muziek ook een grote passie van Tom Tuip. Hij gaat letterlijk zingend door het leven. Met optredens met zijn band Almost Famous trekt hij volle zalen. Zijn Johnny Cash vertolking is lokaal wereldberoemd. 
 

Laden...