TEGELS KOPEN Voor een scherpe prijs
TEGELS LEGGEN Tegel + leg-garantie!
= KASSA!! De beste prijs!
 
 

Vraag een offerte aan en ontdek het prijsvoordeel. 100% laagste prijsgarantie!

Klantenservice

Orders plaatsen

U kunt via onze website per e-mail of telefonisch een order bij ons plaatsen. (en natuurlijk ook persoonlijk bij uw thuis of in onze showroom)

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw bestelling, gebruik van het winkelmandje of producten vergelijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 06-53236909 of stuur een e-mail naar info@vloertegelsvolendam.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina

Bestelling wijzigen

U heeft een bestelling geplaatst en wilt deze wijzigen. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen via 06-53236909.

We zullen altijd proberen een oplossing te vinden. Indien uw bestelling op transport staat, kunnen wij de vloertegels retour nemen. De verzendkosten zijn in dit geval wel voor uw rekening.

Bestelling annuleren

Indien u uw bestelling wilt annuleren dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 06-53236909.

 

Bestelling afhalen

U kunt uw bestelling bij onze showroom afhalen. Indien u hiervoor kiest worden er natuurlijk geen transportkosten in rekening gebracht.

 

Vloertegels Volendam
Julianaweg 141-G
1046 BC Volendammsterdam
06-53236909
info@vloertegelsvolendam.nl
 

Maandag t/m vrijdag 16:00 - 20:00 uur, uitsluitend op afspraak.

Elke zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur.

 

Levering van bestelling

Bijna alle vloertegels en wandtegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Afhankelijk van onze logistieke planning en het afleveradres, heeft u binnen 5 werkdagen uw tegels bezorgd. Als het in combinatie met het leggen van vloertegels is, wordt er apart contact opgenomen qua planning. Ons streven is om uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen.

U wordt altijd telefonisch (of per e-mail) op de hoogte gesteld van de leverdatum en indien mogelijk levertijd.

Bezorgen en leggen

De prijzen die worden genoemd op de website zijn richtprijzen. Na opname van een huis of kantoor/showroom doen wij altijd een exacte prijsopgaaf. Bezorging van vloertegels als u ze ook door ons laat leggen is altijd gratis. Ook het gebruik van materialen en middelen is inclusief. 

Wilt u meer informatie over bezorgen en leggen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 06-53236909 of stuur een e-mail naar info@vloertegelsvolendam.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

Laden...