TEGELS KOPEN Voor een scherpe prijs
TEGELS LEGGEN Tegel + leg-garantie!
= KASSA!! De beste prijs!
 
 

Vraag een offerte aan en ontdek het prijsvoordeel. 100% laagste prijsgarantie!

Showroom

Wilt u even rondkijken in onze prachtige showroom vol met vloertegels?

Dan kunt u beter langsgaan bij een andere showroom of tegelhandel in Volendam, of bij u in de buurt. Bij Tuip Vloertegels Volendam geloven we namelijk dat een echte persoonlijke aanpak de juiste keuze oplevert voor het juiste budget. Daar nemen we graag de tijd voor.

 

Wat zijn de beste vloertegels voor u?

We ontvangen dan ook het liefst mensen in onze showroom die al wel weten wat ze willen qua sfeer, gevoel of zelfs een tegel, maar soms ook verward zijn door het enorme aanbod. Wij helpen u om dit gevoel om te zetten in de beste tegel die..

  • EN de langst mogelijke levenscyclus heeft, want u wilt voorlopig klaar zijn;
  • EN de langst mogelijke garantie geeft, want als ze gelegd worden wilt u ze er niet weer uit moeten halen;
  • EN de beste prijs is voor uw budget, dat is altijd belangrijk;

Kwaliteit voor kwantiteit

De showroom in Volendam is vooralsnog alleen op afspraak te bezoeken. Het voorwerk voor deze afspraak hebben wij gedaan, want wij voeren een select aantalmerken vloertegel. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dit zijn de meest populair en recente vloertegels van dit moment. We kunnen het weten, want we zijn al vloertegellegger sinds 20 jaar.

Wilt u uw vloertegels zorgvuldig uitkiezen, maar wel gebruikmaken van jarenlange kennis en ervaring in kopen en leggen van vloertegels? Dan verwelkomen we u graag met aandacht in Volendam!

 

 

 

Laden...